Klik

25.8.14

Jenis-Jenis selfie

Assalamualaikum salam satu alam beserta i miss you. Setelah lama tak berbelog plus busy dengan study *study lah sangat, baru sekarang kuasa yang *hebat* menggerakkan hati aku nak aktif berbelog balik.

Well here aku tahu everyone of us memang suka gila bergambar especially yang perasaan gila muka dia cantik macam kajol sambil letak caption #PrayForGaza #PrayForMh17 #PrayForMh370. Motip? kuikui :p

Mari setart dengan jenis yang pertama :

Jenis selfie tak kira orang ramai tengah pusu-pusu nak cepat
- Aku xtahu lah jenis orang macam ni ada ke x. Tengah2 trafic light, nak lintas jalan atau cepat2 nak cari toilet sebab nak membuang dannn kau sempat lagi usung monopod sebab nak selfie jenis tahap xtahu malu..

Selfie dalam tandas.
- Mungkin jenis ni ramai :p
Jenis masuk tandas buka henpong cangging atau henpong xda kamera depan mula lah nak snap gambar sampai nampak pintu jamban yg sangat voke itu..

Jenis malu2 nak selfie depan org tapi dalam bilik penuh folder gambar.

dann jenis selfie tanpa kepala , tanpa badan tanpa kaki dan hilang semua nampak background sahaja. *eh

Well post ini hanya sekadar suka sama suka kalau ada terguris,tersentap sini sana tolong pujuk diri sendiri aku xda masa... kuikuikui :p

bye

Nota kaki : Kalau ada lagi jenis selfie yg pelik boleh la kau komen ya. Muntahkan idea dibawah



7 comments:

shameel Iskandar said...

selfie mula menjadi isu di negara kita. yg penting berpada2lah selalu utk berselfie

Aifierce said...

@shameel Iskandar : bukan berpada saja memang kena bataskan selfie ni. Check balik untuk apa kuikui

Cik Nadyya said...

hahaha comel kucing ni selfie ^^

Aina Akmal said...

Aina selfie untuk suka suka je. XD jenis yang suka amik gambar dalam bilik, hahaha.

Putri said...

time akak sekolah dulu..x ada digital camera or camera dekat hp..kami selfie guna kamera yang pakai filem. bila cuci..ada gambar yg nampak bahagian muut saja..yg nampak separuh kepala..

Cik Iman said...

selfie tu jgn sampai orang fitnah sudeeyyyy

Hidayah Suhailee said...

pandainya kucing selfie yaaa. haha.. yaya jenis kalau selfie ehem. suka sgt tepotong kepala la apa la. macam nak gambr dinding jaaa. last2 skrg dah tak selfie dah. penat asyik salah gmbr. kikiki