Klik

28.12.12

Bila subuh berjemaah

Assalamualaikum. Salam malam buta. Apex dah kawen hang bila?
Tapi malam ni aku nak share something yang lagi menarik... See this..



Ni time solat isyak selepas Kuliah Ustaz Azhar Idrus Masjid Sultan Ismail Perta, Kubang Kerian, Kota Baharu.. Lagi hebat kalau time subuh pun macam ni..Tapi time solat subuh lah ramai yang terguling
tidoq tak sedaq diri. Macam mana islam nak kukuh kalau subuh liat kemain?

Aku pun berguling solat subuh jemaah . Jum sama-sama ubah :)


19 comments:

Yura said...

serius wow wow wow. Subhanallah.

munirah :) said...

jom berubah walaupun selow selow :D

miranadia said...


kadang2 kita ni beriya nak berhijrah, tapi subuh pon dihujung waktu. haishhh...tiang tak kukuh lagi.

kitatauke said...

gerun yahudi zionis kalau subuh umat islam macam ni...

Potato said...

miranadia : subuh ramai liat nak bgun. Moga2 kita ni bkn tergolong dlm golongn tu lah yerr.

kitatauke : ya. tpi ramai xsedar. Ckp nk hapus yahudi tp solat mls. cemana?

Misz Fazie said...

baguih kalau solat subuh macam ni :)

UA said...

Alhamdulillah.
Seriously ini sgt bagus.
Tapi pemikiran org sekarang,
pergi masjid @ bertaubat bila dah tua nanti. huhu

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

alhamdulillah , bagus... n lebih dan amat bagus kalau subuh pun cam gini :)

Azwar Syuhada said...

Alhamdulillah , kalau solat subuh pon sekali macam ini . Tapi sekarang , time subuh segelintir orang rajin tarik selimut lagi . Dah nak tua , baru nak sedar..haishh..

e_darel said...

jom ubah !

cimöt said...

bangun2! subuh!

Potato said...

fazie : yahudi pun gerun kan??

ua : taubat wajib & selamanya wajib xkira tua muda kecik besor.. :)

Nang : hebak kalo subuh mcm nie. Jum pakat2 ubah sikit2. :)

Azwar : tu lah. time subuh liat kemain. Sempat lagi kate "lek ah awal lg" tgk2 dh terlepas. fuhh

e_darel : jum !!

cimot : dh solat dh cik cimot oi. boleh solat dhuha pulk nih.. hehe

serikandi ISLAM said...

nangis tengok gambar ini.Ya Allah kuatkanlah dan teguhkanlah hati kami di atas agama Mu. T___________T

Nurina Izzati said...

awesome.. :)

aliya syafiqah said...

Alhamdulillah :) Terkejutt dan tak sangka sampai macam ni skali.

Nazmin Nazifa said...

Alhamdulillah ..wah terharu lah tengok :')

teha said...

tumpang lalu .. ini owner yg sama kah untk blog budak skate dlu tu ?

Eca Dwinky Asha said...

berubah itu biar istiqamah,jangan sekadar sekerat jalan kan..jom berubah biar slow2....guna gear 1 pun xpe~..jangan terus gear 5.hahaha


jom join :
http://www.ecadwinkyasha.com/2013/01/eca-monthly-ga-jan13.html

FarhanahAdzlan said...

alhamdulillah klau kat Malaysia ke mana2 negara selalu jadi camni :)